The Hills deel 10: Spencer Pratt

Bij het laatste onderdeel van deze reeks, waar we terugblikken op de cast van The Hills, bespreken we nu The Hills’s meest eigenzinnige castmember: Spencer Pratt!
Spencer Pratt kennen we natuurlijk allemaal als de krankzinnige partner van Heidi. Altijd is er wel weer een reden waarom Spencer in de media staat. Is het de ene keer omdat hij zich weer eens heeft misdragen, dan is het wel weer de geruchten over een eventuele scheiding met Heidi. Ook onlangs gingen weer deze geruchten in de ronde. Heidi werd al een paar keer alleen gesignaleerd en zelfs twitterde ze hoe  goed haar het vrijgezellenleven haar beviel. Ook Spencer gaf toe dat ze uit elkaar gingen. Maar toen eenmaal iedereen hiervan overtuigd was, bleek dit weer de zoveelste leugen van het koppel te zijn. Sterker nog, in oktober besloten de twee weer opnieuw het jawoord tegen elkaar te zeggen!

Lauren Conrad wist vanaf het begin af aan dat Spencer eigenlijk niet te vertrouwen was. Hoe vaak ze ook Heidi hiervoor had gewaarschuwd, toch bleef Heidi hem trouw. Tevens betekende dit ook het einde van Lauren’s en Heidi’s vriendschap. Het jaar daarop was het koppel al verloofd. In 2008 stapte ze al in het huwelijksbootje, zonder in het bijzijn van enig familielid. In 2009 deden ze het weer over, maar dit keer voor de camera.

Op dit moment is Spencer nog steeds bezig met zijn productiebedrijf. Al een aantal keer probeerde hij zijn pornofilms van de grond te krijgen, maar telkens weer zonder succes.
Ja, wees ook eerlijk… wie zit er nu eigenlijk op deze films te wachten?

Wel heeft Spencer al enig ervaring met de camera. Zo heeft hij zelfs Heidi’s eerste videoclip Higher zelf opgenomen en gemonteerd! 

Geschreven door: Marcella

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...