7th Heaven

Zaten jullie vroeger ook altijd aan de buis gekluisterd als 7th Heaven op tv was? 

Elke week konden we de familie Camden volgen. De familie, die bestond uit vader en dominee  Eric , huismoeder Annie en hun vijf kinderen Matt, Mary, Simon, Lucy en Ruthie, was het nooit saai thuis. Altijd was er wel iets te beleven. Was het wel niet door het werk van vader Eric, dan was er wel weer Matt die iets had uitgehaald. Later werd er nog een tweeling verwelkomt in het gezin (vandaar de naam 7th Heaven).

Hoewel sommigen misschien zullen denken dat de serie alleen maar gericht is op religieuze onderwerpen, heeft het toch echt mis. 7th Heaven gaat ook over alledaagse onderwerpen, die elk gezin mee maakt. Vooral de verhaallijnen rondom de kinderen waren altijd erg leuk., ondanks dat de serie wel eens erg cliché was. Want elke aflevering had toch weer een happy end. Dat was misschien ook wel een van de redenen, waarom de serie nog tot vorig jaar te zien was op tv! Helaas zijn ze in Nederland nog nooit verder gekomen dan met uitzenden van seizoen 3.  Wie weet komt daar in de toekomst ooit nog verandering in.

Het is vooral ook leuk te zien hoe de acteurs door de jaren heen zijn veranderd. Van een echte tiener, tot een volwassenen vrouw. Kijk mee en beoordeel zelf…

Mackenzie Rosman
Wie herinnerd zich nou niet de schattige Ruthie, gespeeld door Mackenzie Rosman? Iedereen wilde toch wel zo’n zusje nog erbij hebben? Inmiddels is Mackenzie alweer dit jaar 21 geworden. op haar 6e had ze al haar eerste rol te pakken!

Ruthie '95

Ruthie '10

Beverly Mitchell
Ook Beverly Mitchell (Lucy) is van een tiener, veranderd in een zelfverzekerde vrouw. Binnenkort zal ze ook dertig kaarsjes gaan uitblazen. Helaas is het nogal erg stil rond Beverly’s na 7th Heaven. Wel heeft ze een aantal countrynummers al eerder uitgebracht. Zo was het nummer ‘Angel ook te horen in 7th Heaven. 

Lucy '95

Lucy '10

Jessica Biel
De bekendste actrice van alle acteurs, is toch wel Jessica Biel (Mary). Na 7th Heaven heeft Jessica nog geen een keer stil gezeten. Wel was Jessica, in tegenstelling tot Beverly en Mackenzie, niet tot het laatste seizoen te zien in de serie. In 2002 werd ze ‘ontslagen’ door de producers van 7th Heaven, na veel commotie om een pikante fotosessie in het tijdschrift Gear. Jessica was het brave imago zat en ging daardoor akkoord met deze fotoshoot. Helaas dachten de producers hier anders over en vonden dit totaal niet passen bij het imago van de serie. Jesscia was destijds ook nog eens minderjarig, wat er voor nog heeft gezorgd voor een rechtszaak tegen het tijdschrift. Maar omdat Jessica nog wel onder contract stond, was ze nog een aantal keer te zien in een aantal afleveringen. Wel gaf Jessica toe dat ze veel spijt had van de shoot, maar dat het voor haar een goed leermoment was.

Mary '95

Mary '10

Barry Watson
Barry Watson (Matt) was toch wel de hunk van de show. Matt is inmiddels alweer 36 jaar. Hoewel Barry na 7th Heaven nog een aantal keer te zien was in diverse series, is hij toch wel het meest bekend om zijn rol in 7th Heaven. In 2002 kreeg Barry te horen dat hij leukemie had. Gelukkig is hij daarvan weer helemaal genezen en is hij gelukkig getrouwd met zijn vrouw Tracy Hudson. Samen hebben ze twee zonen. 

Matt '95

Matt '10

David Gallagher
David Gallagher (Simon) is toch wel het meest veranderd van allemaal! Naast 7th Heaven heeft David ook in vele films gespeeld. Ook was hij o.a. te zien in de serie C.S.I.

Simon '95

Simon '10


Geschreven door: Marcella

1 opmerking:

  1. Ik keek de serie niet echt heel vaak vroeger maar heb er toch af en toe naar gekeken geloof ik :) Wow, wat zijn die laatste twee en vooral die laatste sterk veranderd ja :O

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...