Glamorous inspiratie blog

Tweede kerstdag is vaak – net als eerste kerstdag – helemaal niet zo chic en feestelijk als in films. In de werkelijkheid zit je twee dagen lang met je minst favoriete familieleden opgescheept. Daarom voor vandaag, als je al je familie stiekem even zat bent en wat glamour wil, aandacht voor de blog This Is Glamorous (http://citified.blogspot.com). 

De blog is mijn favoriete inspiratie blog en met goede reden. De sfeer is heel vrouwelijk en luxueus, met veel roze, pastel en goud. Ook bestaat de blog al een hele tijd, waardoor er lekker veel archief is opgebouwd. En naast alle eye candy wordt er ook nog eens veelvuldig gelinkt naar andere blogs en websites… Ideaal om een dag mee door te brengen dus!

Om even in stijl te blijven, wat mooie foto’s die het kerstgevoel oproepen…




Geschreven door: Anne v.U.

1 opmerking:

  1. Het is allemaal zeker prachtig, maar ik vind in mijn gewone leven ook wel genoeg moois hoor :-) Dromen is dromen, maar er is ook iets heel kostbaars aan samen zijn met je dierbaren, ook al zijn ze misschien niet perfect, aan het einde van de dag zijn ze toch veel mooier dan een miljoen kristallen kandelaars! Vooral als je bedenkt dat niemand het eeuwige leven heeft... Dat weet jij natuurlijk ook wel, maar soms moet je jezelf even eraan herinneren dat je het gelukkigst wordt van dromen wat je al om je heen hebt ;-) Maarre, ik hou ook op zijn tijd van eye candy hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...