De stijl van GG Blair Waldorf

Deze keer in Celeb Friday gaan we de stijl onder de loep nemen van (misschien wel) ’s meest modieuze televisie personage ooit, namelijk: Gossip Girl, Blair Waldorf. Ben jij ook dol op de look van Queen B.? Hier volgen wat tips!

Classy
Blair staat bekend om haar klassieke look. Ze investeert altijd veel in goede, mooie (basis) kledingstukken. Denk maar aan een mooie witte blouse, vaak door Blair gecombineerd door een simpele, plooienrok. Zo creëer je, je eigen school- uniform look.  



Kleurrijk
Hoewel Blair dus een nogal klassieke look heeft, wilt dit dus nog niet zeggen dat ze niet voor kleur kiest. Integendeel, want altijd is ze wel te zien in een kleurrijke outfit, zoals deze gele jas. Vind je dit iets te veel? Kies dan voor kleurrijke accessoires of voor bijvoorbeeld een gekleurde panty. 



Haarband
Het is duidelijk dat Blair een grote liefhebber is van de haarband. Bij welke outfit dan ook, de haarband is altijd aanwezig. Satijn of een grote strik, voor Blair kan het niet genoeg zijn. 



Kapsel
Net zoals de haarbanden, ziet ook Blair’s haar er altijd verzorgd uit. Haar bruine lokken zitten altijd perfect in de krul. Wil je ook net zo’n kapsel als Blair? 



Girly
Het mag wel duidelijk zijn dat Blair een echte meisje- meisje is. Dus in haar kledingkast zien we vooral veel rokjes en jurkjes. Het viel mij op dat Blair maar in een aflevering een paar shorts aan had (zie hieronder). In een spijkerbroek is ze daarom ook nooit gespot. Ook is Queen B. Een grote fan van strikken. 

Wat vinden jullie van Gossip Girl Blair's stijl?

Geschreven door: Marcella 

6 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...