Flashback: Degrassi, the next generation

Herinneren jullie de televisieserie  ‘Degrassi,:the next generation’ nog? Deze Canadese serie werd voor het eerst uitgezonden in 2001 en was tot 2010 nog steeds te zien op de buis. (helaas is de serie nooit hier in Nederland uitgezonden, maar wel altijd op de Belgische Ketnet). Ook zijn er diverse films rondom de serie uitgebracht, zoals: Degrassi Takes Manhattan en Degrassi goes Hollywood.
 


De serie gaat over een groep studenten van de Degrassi highschool. Er werden altijd veel maatschappelijke onderwerpen besproken zoals: mishandeling, eetstoornissen, zwangerschappen en drugsverslaving. 

Natuurlijk zijn door de jaren heen steeds meer nieuwe acteurs erbij gekomen en hebben ook weer veel acteurs de serie verlaten. Hier de acteurs waarmee de serie begon, toen en nu:

Miriam McDonald, Emma, is een van de weinige acteurs die nog steeds speelt in de serie. Naast Degrassi had ze ook nog diverse bijrollen in andere series. 



Ook Shane, Kavin, speelt al vanaf het eerste seizoen in Degrassi. Naast Degrassi was Shane niet meer veel in andere series te zien. 



Manny, Cassie, houd zich naast Degrassi ook veel met zingen bezig. Ook was Cassie te zien in de MTV film ‘My super weet 16’.



Actrice Shenea Grimes vier jaar lang te zien in Degrassi. Shenea speelt nu in de populaire serie 90210. 



Geschreven door: Marcella

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...