Boekentip: Eten Bidden Beminnen

Eten Bidden Beminnen is een boek geschreven door Elizabeth Gilbert. De verfilming van dit boek met Julia Roberts is enkele maanden geleden in de bioscoop verschenen en ik vond de film zeer indrukweekend. Daarom ben ik zeker van plan dit boek te gaan lezen. 


Eten Bidden Beminnen momenteel op meerdere plaatsen verkrijgbaar, zowel in winkels als online, voor maar 10 euro. En daar krijg je een vrij dik boek voor terug, met veel bladzijdes die je meeslepen in het verhaal van Elizabeth. Voor diegene die de film niet hebben gezien, hieronder een stukje om jullie nieuwsgierig te maken naar dit boek.

"Op haar dertigste heeft Elizabeth alles wat een moderne vrouw zich maar kan wensen: een echtgenoot, een huis en een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Twee jaar later, na een bittere echtscheiding en een hevige depressie, besluit Elizabeth een radicale stap te nemen: ze gaat een jaar lang alleen op reis.

Op haar zoektocht naar evenwicht en geluk doet ze drie landen aan. In Italië leert ze la dolce vita kennen, in India verdiept ze zich in meditatie en schrobt ze tempelvloeren, en in Indonesië ontdekt ze de balans tussen ernst en lichtvoetigheid - en ontmoet ze haar grote liefde."

Lees jij niet graag maar ben jij juist nieuwsgierig naar de film? Bekijk dan de volgende trailer, van de film Eat Pray Love.


Drie keer raden welk boek ik binnenkort ga lezen?!

Bron 

Geschreven door: Steffie

3 opmerkingen:

  1. Een van de mooiste boeken van de afgelopen jaren! Als je kunt zeker in het Engels lezen, de monologen en dialogen zijn zooooo veel beter in het Engels!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is zo toevallig. Khad gisteren op tv namelijk iets over dit boek gehoord en wou dit dan ook opzoeken maar dan was ik de titel vergeten. En nu komt het hier op. Dank u ;D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben nu over de helft in het boek, maar zodra die uit is ga ik de film bekijken! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...