VIP shopping night

Omdat Fashionchick zo ongelofelijk benieuwd zijn wie de Fashionchick bezoekers nou eigenlijk zijn en omdat ze altijd wel een reden hebben voor een feestje willen ze jullie van uitnodigen voor de Fashionchick VIP Shopnight bij Welikefashion.com.

Wat is er nou leuker dan een avond shoppen bij hun favoriete (online) shop Welikefashion.com?! Met een drankje in je hand, fijne muziek en mede-fashionista's de allerleukste collecties bekijken van merken als SuperTrash, ICHI, Zoe Karssen en Just Female. En alsof dat nog niet genoeg is krijg je op de hele collectie maar liefst 20% Fashionchick-korting!


Fashionchick en Welikefashion.com zouden het leuk vinden als je komt en hebben speciaal voor de eerste 100 Fashionchicks een goodiebag klaargezet. Maar ook denken ze aan degene die er niet bij kunnen zijn. Woon je aan de andere kant van Nederland? Rijd je trein niet of lig je ziek in bed? Ook online op Welikefashion.com geldt de speciale Fashionchick-korting.

Op 1 maart 2011 krijg je tussen 18.00 en 21.00 op Welikefashion.com 20% Fashionchick-korting op de hele collectie met de kortingscode FCVIP


Geschreven door: Mar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...