Shoplog: Maskertjes en reinigingsstrips Action

Een keer in de zoveel tijd ga ik naar de Action toe, niet alleen om school of huishoudelijke spullen te kopen, maar ook om beauty producten te kopen. Voor leuke prijzen heb je er verschillende beauty producten zoals shampoo, douchegel, zeep, bodylotion, reinigingsdoekjes en zelfs make-up. Ik ging dit keer voor de maskertjes en voor de reinigingsstrips!


Aan de linkerkant liggen twee pakjes met maskerdoekjes. De paarse verpakking bevat peeling maskerdoekjes en deze bevat vitamine A,C & E, Aloë Vera en Fruitzuren. De oranje verpakking bevat verzorgende vochtinbrengende maskerdoekjes en deze bevat vitamine A, C & E, Kamille en natuurlijke conditioners. Beide verpakkingen bevatten 8 maskerdoekjes welke voor alle huidtypes geschikt zijn en kosten beide € 1,32 per stuk. Verder staat er nog op de verpakking dat je ze eenmaal of tweemaal per week kunt gebruiken na het reinigen van de huid en dat het masker 15 minuten gebruikt dient te worden.

De tweede van rechts is een warm anti stress masker welke abrikoos- en amandelolie bevat, het masker is zowel reinigend als vochtinbrengend. Dit masker is geschikt om twee keer te gebruiken (het zijn twee maskers aan elkaar zeg maar) en is geschikt voor de normale en vette huid. Het masker is zowel reinigend als vochtinbrengend. Voor gebruik leg je het zakje één minuut in handwarm water en door de warmte werkt het masker ontspannend. Het masker moet 10-15 minuten intrekken, is geschikt voor eenmaal per week of eenmaal per twee weken en kost € 0,79 per pakje van 2 stuks.

Aan de rechterkant liggen de reinigende poriënstrips, deze verwijderen mee-eters en reinigen de poriën. Ze zijn bedoelt om vuil en vet uit de poriën van de neus te verwijderen en zijn geschikt voor alle huidtypes. Ze moeten aangebracht worden op een gereinigde en vochtige neus en moeten dan 10-15 minuten opdrogen. Als ze droog zijn haal je de strip langzaam en voorzichtig van de neus. Deze neusstrips zijn geschikt om eenmaal of tweemaal per week te gebruiken en kosten € 0,98 per pakje van 6 stuks.

Als ik de producten uitgetest heb zal ik ze voor jullie reviewen.

Welke beauty producten kopen jullie weleens bij Action?

4 opmerkingen:

  1. Hier bij de Action hebben ze al die dingen niet helaas. :( Jammer, want ik heb er enkel positieve dingen over gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook een setje maskerdoekjes, maar vind het toch niet heel erg fijn voor mijn gezicht.
    Wel een leuk prijsje om eens te proberen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die maskerdoekjes zijn erg fijn!

    xoxo ♥♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik ook altijd die maskertjes maar ook de make-up remover doekjes in de paarse verpakking.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...