Accessoires

De nieuwste must haves voor winter 2010 2011. Dé accessoires die je absoluut niet mag vergeten, om snel je outfit op te pimpen en een echt winterlook te creëren. De nieuwste modeaccessoires zijn mooi en vooral onmisbaar!

 

 

 

 

Tassen: Sowieso de huge trend deze winter zijn de fun fur tassen. Groot of klein, zwart, grijs of bruin, de aaibare (nep) bonttas is altijd goed!

Ook de chain bags (geïnspireerd door de klassieke Chanel tassen), de enveloptasjes of de stoere grote hand- of schoudertassen. Klassiek, vrouwelijk, zakelijk of stoer? It’s your call.

Wat mij meteen opviel waren de landkaart tassen bij de show 1a Classe Alviero Martini fashion winter 2010 2011. Leuk en zeer origineel!

Ceintuurs: Deze winter kiezen we voor de stoere (mannelijke) riemen. Vaak eenvoudig en stijlvol in ruw leer, en hoog in de taille is nog steeds de trend. We dragen ze deze winter ook over de winterjas. Wat ook absoluut een hebbeding is, is de tasjesceintuur. Letterlijk en figuurlijk ceintuurs en riemen met aangehechte tasjes. Ook deze verschijnen in verschillende stijlen.

Gelukkig heeft deze winter ook mooie warme accessoires. Wat dacht je van een trendy hoofddeksel, zoals een (mannen) hoed om je outfit net iets stoerder te maken of een warm wollen mutsje.

Voor in enkellaarsjes en pumps, of in de lange laars zijn er lekker zachte dikke kousen. Het liefst in zwart, grijs of een bruintint en in wol met kabels. Ze worden ook zelfs gespot in open zomersandaaltjes!

Ook zagen we nooit zoveel verschillende modellen van handwarmers deze winter. Hele korte handschoenen, klassiek tot net over de pols, maar in de winter willen we niet alleen warme handen hebben. De bovenarmen en polsen zijn ook niet vergeten; deze blijven lekker warm met armwarmers. Leer, latex, bont of wol als het maar lekker warm en stijlvol is!

En last but not least: de zonnebrillen. Ja, ik zie mezelf al liggen op een mooi strand, maar op de catwalk zijn ze al veel gespot voor de winter. Superchic, klassiek, van retro tot sportief en van gekleurde en funky tot sexy secretaressebrillen. Ja, alles mag deze winter, met dit ene detail maak je je outfit helemaal af!

Geschreven door: Floor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...