The Hills: deel 7 Stephanie Pratt

Stephanie Pratt, het zusje van Spencer en schoonzusje van Heidi Pratt, was pas in het derde seizoen te zien in The Hills. Hoewel Lauren en Spencer ruzie met elkaar hadden, liet dit de twee niet in de weg staan en ontstond er tussen Lauren en Stephanie een vriendschap. 








Voordat Stephanie bekend werd door The Hills, had ze hiervoor eerst een jaar gestudeerd in Parijs. Ze was toe aan iets nieuws en begon daarom aan een nieuw avontuur. Na een jaar kwam ze erachter dat Parijs toch niet echt iets voor haar was. Stephanie had altijd al veel interesse gehad in mode en daarom besloot ze om weer terug te gaan naar LA om daar lessen te volgen aan de FIDM (en dat was ook dezelfde school waar ze Lauren ontmoette). Ze had het er prima naar der zin, maar na een jaar kreeg ze een heel verrassend aanbod: Ze kreeg een baan als Personal Assistant aangeboden bij de populaire televisieserie Lost. Stephanie was destijds twintig jaar. Voor deze baan zat ze een jaar in Hawaii en had daar de tijd van haar leven. Toch besloot ze om weer terug naar LA te gaan om daar haar school af te ronden. Een diploma is toch wel erg belangrijk natuurlijk.

Dankzij Lauren kreeg Stephanie een stage bij People’s Revolution, het PR- bureau van Kelly Cutrone. Maar Stephanie was niet echt een goede medewerker… Vaak moest ze tot orde worden geroepen door Kelly. Stephanie’s ambitie was ook niet om later in de PR- business te gaan werken. Iedereen kan zich vast nog wel de bekende uitspraak van Stephanie herinneren toen Kelly vroeg aan Stephanie wat haar motivatie was om bij People’s Revolution aan de slag te gaan ‘’ I would really like to become a handbag designer’’ . Je kan je vast goed voorstellen hoe verbaasd Kelly door deze reactie was. 

Je begrijpt dat Stephanie al vrij snel werd ontslagen. (wat overigens best sneu verliep, aangezien haar vriendin Lauren dit aan haar moest mededelen). Toch komt Stephanie’s droom binnenkort uit. Vorig jaar bracht ze haar eigen tassenlijn uit. 

Overigens leerde Stephanie via Lauren Lo Bosworth kennen. De twee worden veel met elkaar in het openbaar gezien. Ook komen ze veel bij elkaar over de vloer. Ze wonen namelijk maar slechts enkele straten bij elkaar vandaan!


Geschreven door: Marcella

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...