Kim Kardashian

Iedereen is inmiddels wel bekend met de familie Kardashians. De drie zussen zijn erg populair bij het publiek. Vooral Kim, de middelste van de drie zussen, is haast elke week weer te zien in de roddelbladen. Grappig eigenlijk, aangezien niemand nou eigenlijk weet hoe het komt dat iemand als Kim met geen enkel talent zo vaak in de spotlights staat.








Kim kwam in de publiciteit nadat er een heuse sextape van haar was uitgelekt. Daarnaast is ze ook een goede vriendin van party animal Paris Hilton. Via deze wijze maakte Kim de sprong naar de media en kreeg ze een eigen show: Keeping up with the Kardashians. Hoewel Kim hiervoor een vreemde was voor de media, is ze van de sidekick van Paris Hilton veranderd in een echte celeb. Je kan haast wel zeggen dat haar naam haast een echte merk is geworden. De show doet het nog steeds erg goed en de kijkcijfers blijven stijgen. Ze zorgt dat ze nooit een feestje mist en doet veel aan netwerken om zo continu in de schijnwerpers te blijven staan. 

Daarnaast wordt Kim als een van ’s werelds mooiste vrouwen beschouwd. Ze staat bekend om haar vrouwelijke vormen en vele vrouwen herkennen daarom ook leuk dat ook Kim vaak een ijsje moet overslaan om nog steeds in haar jurk te kunnen passen. 

Ook kopiëren vele vrouwen haar kledingstijl. Altijd ziet Kim er stylish en heel vrouwelijk uit. De ene keer ziet ze er weer heel casual uit met een jeans (maar dan wel altijd met high heels) en de andere keer verschijnt ze weer heel chic op de rode loper. 

Op dit moment zijn de opnames bezig voor een nieuwe reeks van ‘Kim en Kourtney take New York’. Hierin zullen alle belevenissen die de zussen meemaken in New York te zien zijn. Dit zal vast weer hele hilarische scènes opleveren! 

Wie vinden jullie het leukste van The Kardashians?

Geschreven door: Marcella

2 opmerkingen:

  1. Ik heb 't niet zo met hun (overrated, vind ik persoonlijk) maar ze ziet er wel uit tiptop uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zien er altijd erg goed uit, maar ik vind dat ze net iets té veel vrouwelijke vormen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...