Gossip Girl Vanessa

In deze allerlaatste reeks van de stijl van GG, gaan we dit keer kijken naar Vanessa.

Vanessa is de beste vriendin van Dan en juist misschien daarom mag je haar wel of niet. Vooral omdat ze met zowel Dan als met Nate heeft gehad. Viel Nate eerst voor queen B. met der preppy looks, later viel hij als een blok voor downtown girl Vanessa. 


Hoewel Vanessa in het boek beschreven wordt als een echte gothic, compleet gehuld in het zwart, vonden de producers dat Gossip Girl dat Vanessa meer een downtown stijl moest krijgen: sportief, printjes en veel kleur.

Wil je ook de look van Vanessa creëren? Volg dan deze tips:

Veel print
Het is duidelijk dat Vanessa veel printjes draagt en dan ook nog vaak in combinatie met andere prints! Heb net zoals Vanessa lef en kies ook voor verschillende prints! Het staat echt als je voor beide kledingstukken dezelfde ondertoon houdt, zoals bijvoorbeeld zwart of een neutrale kleur. 

Skinny jeans
Een van Vanessa’s basis kledingstuk zijn haar skinny jeans. In seizoen 1 droeg Vanessa haast alleen maar skinny jeans!
Combineer net zoals Vanessa je skinny jeans eens met een paar stoere sneakers, All stars of met enkellaarsjes. 



Tops
Vanessa draagt vaak losvallende tops, gecombineerd met shorts, zoals je hieronder ziet.

Baseball jacket
In seizoen 1 zagen we Vanessa ook vaak met de oldskool baseball jackets, die destijds ook erg populair waren in de jaren ’50. (denk maar aan Grease).
Vanessa was blijkbaar de trend al voor, want dit jaar gaan we heel veel van deze jacks zien.

Felle kleuren
Vanessa houd ervan om veel kleur toe te voegen aan haar sportieve stijl. Roze sneakers, gele tops. Beetje een combinatie van Lower East Side en de jaren ’80.


Sieraden
Dan als laatste nog Vanessa’s smaak voor sieraden. Vooral spotten we Vanessa vaak met gouden kettingen, grote gouden creolen en armbanden met etnische invloeden.

Blair en Serena mogen dan misschien wel de stijliconen zijn, Vanessa is toch echt wel degene die de meeste fun heeft met haar stijl! 

Geschreven door: Marcella

3 opmerkingen:

  1. Vanessa is echt een leuk karakter! Inderdaad, in de boeken is ze zelfs kaal.. daarom stond ik echt wel te kijken toen ik haar met een volle bos haar op tv zag verschijnen ;o

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...