Grammy awards

Afgelopen zondag vond alweer voor de 53ste keer de Grammy Awards plaats.
Hoewel natuurlijk iedereen uitkeek naar de optredens (vooral naar die van Lady Gaga), waren wij ook erg benieuwd weer naar alle jurken die we op de red carpet voorbij zagen komen.

Jennifer Lopez verscheen in een mini-jurk van Pucci en met daarbij passende metallic Jimmy Choos. Misschien een wel wat gewaagde outfit, maar ze kan het goed hebben. Want ondanks dat Jennifer al de 40 is gepasseerd, ziet ze er nog steeds prachtig uit! 


Selena Gomez verscheen in een goudkleurige jurk van J. Mendel. Selena laat zien dat je classy eruit kan zien, maar toch met een frisse look zodat het niet te tuttig wordt. Ook Selena’s haar ziet er geweldig uit!



Een van de meest besproken outfit, is toch wel die van Rihanna. Gewaagd is die zeker, deze jurk van Jean Paul Gaultier. Je moet er zeker van houden, zo’n transparante jurk. Zelf ben ik er niet weg van, maar Rihanna heeft zeker wel veel lef!



Katy Perry hebben we wel vaker in uitgesproken creaties gezien, maar dit keer sloeg ze wel een beetje door. Op zich is er op het eerste gezicht niks mis met deze witte jurk van Armani, maar de vleugels aan de achterkant, zijn iets te veel van het goede. Het is het allemaal net niet.



Wat ziet Jennifer Hudson er de laatste tijd toch goed uit! Haar mooie, afgetrainde figuur liet ze goed uitkomen in deze jurk van Versace. 



Geschreven door: Marcella


2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...