Whitney Port make-up look

We kennen haar natuurlijk allemaal van de televisie series The Hills en The City waarin we allemaal verbluft stonden om haar natuurlijke uitstraling. Wie wil dat nu niet?

Daarom hebben we een aantal mooie make-up producten op een rijtje gezet om deze natuurlijk ogende look zelf te creëren. 



Whitney heeft een mooie huid, die gerust een transparante foundation kan hebben die een natuurlijke glow geeft. Voor een extra natuurlijk effect kun je deze aanbrengen met een stippling brush. 
Met haar bruine ogen en blonde haar kan ze alle kleuren blush hebben, Dior heeft een blush uitgebracht die zowel brons-, als roze-, als perzikkleur bevat; ideaal als je een zomerse tint met een mooi kleurtje op je wangen wil. 
Voor een natuurlijke look horen ook nude oogschaduwtinten, een oogschaduwpalet met lichte- en bruintinten is hiervoor bij uitstek geschikt en kan iedereen hebben. 
 
Boven de wimpers een dun lijntje met oogpotlood laat de wimpers mooier uitkomen. De wimpers worden aangezet met een dun laagje mascara die de wimpers spreidt en volume geeft. 
Met een transparant roze lipgloss zorg je voor een zachte uitstraling. Zonder nagellak is de make-uplook niet compleet, ga á la Whitney voor een lichte kleur.

Verder draagt Whitney haar haren meestal los met slag, je kan deze slag in een handomdraai creëren met de Remington Sleek & Curl tang.

Wat vinden jullie van Whitney's make-up look?

Geschreven door: Steffie


2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...