Trend: Mi Moneda, eindelijk een sieraad dat bij iedere outfit past!

Mi Moneda is Spaans voor ‘mijn muntje’ : een nieuwe collectie sieraden die je zelf samenstelt en je eigen munten die je eindeloos kan blijven combineren.
Het merk wordt te koop aangeboden naast andere grote merken als Buddha to Buddha, Boccia en Ti Sento. Bekende Nederlanders als Wendy van Dijk, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Nikki Plessen zijn al verschillende keren gespot met dit sieraad.





Het Mi Moneda sieraad bestaat uit drie onderdelen; een ketting, muntenhouder en een munt die je zelf uit kunt kiezen. Ze zijn verkrijgbaar in de drie verschillende kleuren zilver, goud en roségoud.
De ketting is verkrijgbaar in verschillende maten; maar de  ketting van 80 cm lang is op dit moment echt de trend.
Ook de munten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende varianten. Een Boeddha, oud Romeinse munt of liever een parel of een hartje? En wat dacht je van een munt met je eigen sterrenbeeld erop? Noem het op en Mi Moneda heeft het voor je in het assortiment!
Ook zijn de munten verkrijgbaar met een glanseffect (‘glossy’) en bevroren effect (‘frosted’).

Small, medium en large zijn de drie verschillende maten van de muntenhouder en de munt.

Het bijzondere aan dit sieraad is dat het door de vele keus een sieraad wordt met een persoonlijk tintje. Om af en toe af te wisselen en te zorgen dat het altijd perfect bij je outfit matcht, kun je de munt aan twee verschillende kanten dragen; elke kant heeft namelijk een verschillende opdruk. Ook kun je meer dan 1 munt aan je ketting hangen

De Mi Moneda sieraden zijn bij moderne juweliers te koop. Munt, muntenhouder en ketting zijn bij elkaar ongeveer iets van 100 euro. Maar ik kan je zeggen, het is het zeker waard en je hebt iets heel unieks om je nek hangen.
Kijk voor meer informatie op www.mi-moneda.com en stel je eigen Mi Moneda samen. Ook is er op de website de mogelijkheid om je eigen muntstuk te ontwerpen.

Ligt dit toch iets boven je budget? Dan kun je altijd nog terecht bij diverse modewinkels voor een look-a-like munten ketting.

Geschreven door: Floor


3 opmerkingen:

  1. Wauw wat gaaf! Binnenkort maar eens kijken of een juwelier hier in de buurt het verkoopt want ben benieuwd hoe het er in real life uitziet! Maar het lijkt me echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze echt prachtig, alleen wel erg duur. Het is het natuurlijk wel waard, maar voor mij kost het toch te veel geld.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik zie nergens waar ik nou zelf een munt kan ontwerpen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...