Victoria's Secret fashion show 2010 / 2011

Op 30 November 2010 werd de jaarlijkse Victoria's Secret modeshow weer gehouden in New York. Helaas ligt het ver boven mijn budget om deze show te bezoeken, maar wederom was ik weer helemaal onder de indruk! Wat ik altijd zo leuk vind aan Victoria's Secret shows is dat je echt ziet dat de modellen er enorm veel plezier in hebben en iedereen ziet er met de mooiste en apartste creaties weer prachtig uit! 


Het thema van de avond was 'A night of a thousand fantasies', deze was verdeeld in zes verschillende onderliggende thema's (Tought Love, Game on, Country Girls, Heavenly Bodies, Wild things en Pink).
Het hoogtepunt van de show was de felbegeerde Bombshell Fantasy bh, die het supermodel Adriana Lima de eer had deze te dragen. De bh is bezet met 2000 diamanten en heeft een prijs van 3 miljoen doller! De Bombshell Fantasy bh is een jaarlijkse traditie van Vicotria's Secret, en is altijd een van de hoogtepunten van de modeshow. Ook artiesten als Akon en Katy Perry traden op.

De aantal van de bekende Victoria's Secret Angels zijn : Adriana Lima, Candice Swanepoel, Rosie Huntington-Whiteley, Chanel Iman, Erin Heatherton, Lily Aldridge en Katsia Damenkova.

Bekijk de foto's van de mooiste creaties op de runway!




En nog drie videolinks: deel 1; deel2; deel3

Geschreven door: Floor

1 opmerking:

  1. Die shows zijn altijd tof =))

    xxx
    Mitchin
    http://mit-chin.blogspot.com/2010/11/my-first-give-away-competition_29.html

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...