www.styleguide.nl

Zijn jullie al bekend met: www.styleguide.nl? Ik bekijk de website nu een aantal weken en vond het tijd worden om Styleguide eens in de spotlights te plaatsen hier op De Poederdoos.

Ben jij benieuwd wie er achter Styleguide zit? Lees dan verder.


Styleguide bestaat vanaf 2005 en is begonnen als een informatieve website. Met de tijd heeft de website een meer persoonlijk tintje gekregen en dit blijkt te werken, want de bezoekers zijn in twee jaar tijd verdrievoudigd. Achter deze website, zit een heel druk baasje, namelijk: Shirley.

Shirley heeft de opleiding Media, Informatie en Communicatie gevolgd en schrijven gaat haar dan ook makkelijk af. Op haar website houdt ze ons op de hoogte van alle “mode-, beauty- en lifestyle nieuwtjes”

Ondanks dat Styleguide dagelijks groeit, is het voor Shirley niet genoeg om rond van te komen en om die reden, werkt ze fulltime als webredacteur bij fem.

En dan zijn we er nog lang niet, want Shirley doet meer, nog veel meer. Enige tijd geleden is ze een gadgetsite voor vrouwen begonnen samen met een vriendin, namelijk; toysnot4boys.

Naast haar eigen website, een gadgetsite en een fulltime baan, doet ze er nog een aantal leuke projecten bij. Zo onderhoud ze de fansite van Anouk (want dat doe je, als je een enorme fan bent!) en heeft ze de website opgebouwd en onderhouden van Anne (bekend van the Voice of Holland.)

En alsof dit allemaal nog niet genoeg is, las ik de laatst op Twitter, dat Shirley en haar vriend een eigen webshop gaan beginnen na het lezen van 'Internetgodinnen.'

Je zou denken dat Styleguide er een beetje bij in zou schieten, maar toch krijgt ze het voor elkaar om meerdere berichten per dag te plaatsen.

Waarom ik Styleguide zo leuk vind? Het is een website met meerdere updates per dag, waardoor er altijd iets nieuws te lezen is. De artikelen zijn met zorg geschreven en er zijn altijd foto’s bij geplaatst. De artikelen lopen uit één, van: winkelopeningen tot lookbooks, outfitfoto’s, wishlists, nieuwe aankopen en nog veel meer. Ook vind ik het erg leuk, dat er een leuke, spontane en gedreven dame achter de website zit.

Als we Shirley moeten geloven, heeft ze grote plannen en gezien alle sites, projecten en goede ideeën, houd ik haar zeker in de gaten.

Ben je nieuwsgierig geworden, na het lezen van mijn artikel, neem dan meteen een kijkje op styleguide!

Geschreven door: Mar

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...