Lauren Conrad verloofd?

Sinds The Hills ster Lauren Conrad is gespot met een ring om haar vinger, gaan er diverse geruchten rond dat ze verloofd zou zijn haar met vriend en acteur Kyle Howard. 

Volgens betrouwbare bronnen zou Lauren zo enthousiast hebben gereageerd op Kyle’s aanzoek, dat ze al het jawoord gaf voordat hij zijn zin had afgemaakt. 


De reden waarom Lauren dit nog niet officieel heeft bekend gemaakt, is waarschijnlijk omdat dit o.a. te maken zou hebben met haar nieuwe reality show, die op dit moment wordt gefilmd. De show zal allemaal draaien om Lauren’s carrière. En deze verloving zal daarom roet in het eten gooien, omdat men dan meer geïnteresseerd zal raken in Lauren’s liefdesleven. En Juist dit wil Lauren voorkomen!

Lauren en Kyle gaan nu al sinds 2008 met elkaar om. Sindsdien lijkt het erop dat Lauren geen last meer heeft van alle bad boys die we vaak in The Hills zagen voorbijkomen. Een goede reden hiervoor is misschien ook wel dat zij en Kyle alles eraan doen om hun relatie privé te houden. En dat lukt hun zo te zien aardig goed!

Geschreven door: Marcella


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...