De stijl van GG Serena van der Woodsen

Nadat we vorig week de stijl van Blair onder de loep hadden genomen, is het dit keer de beurt aan Serena. Serena van der Woodsen, de beste vriendin van Blair, heeft ook zeker een leuke, uitgesproken stijl. Vergeleken met Blair, heeft Serena’s kledingstijl iets meer bohemian, gemixt met een vleugje vintage. Een beetje à la Kate Moss en Sienna Miller, maar dan net iets chiquer.

Je zou het misschien niet altijd even zeggen, maar Serena loopt altijd in designerkleding rond die vaak bestaan uit prachtige, luxe stoffen. Toch hoef je echter geen groot budget te hebben om Serena’s stijl te krijgen.


Zo creëer je Serena’s stijl in een handomdraai:

leren jacks
Serena zien we vaak rondlopen in leren jacks. Het voordeel van een leren jack is dat het tijdloos is en het geeft je hele outfit toch ook weer een stoere look. 



  blazers
Herinneren jullie nog de bekende blazer van Ralph Lauren, die Serena in het tweede seizoen droeg? Ondanks dat deze blazer uit de collectie kwam van 2008, werd die dankzij Gossip Girl weer helemaal hip.
Een blazer is ook de ideale manier om je outfit een chique twist te geven. Draag hem op een spijkerbroek of draag hem net zoals Serena in combinatie met een jurk. 



  
Jurken
Hoewel Serena vaak in een broek te zien is, vind ze het ook leuk om voor een feestje zich helemaal op te doffen. Cocktailjurkjes, lange zwierige jurken (beetje boho- chic zoals op de foto hier) of een hele, simpele jurk. Serena kan het allemaal hebben. En hoewel een jurk super vrouwelijk is, hebben de jurken van Serena allemaal  typische edgy details, zoals studs, pailetten, veren en fringes




En dan nu de accessoires waar Serena vaak mee wordt gespot

Laarzen
Serena zien we heel vaak met laarzen aan. Platte laarzen (zoals deze foto hieronder) staan erg goed in combinatie met her geruite rokje en (weer) leren jack. Ook spotten we haar vaak in over knee boots. Deze accentueren nog meer haar prachtige, eindeloze lange benen. 




Kettingen
Hoewel Serena minder sieraden draagt dan Blair, zien we haar toch vaak met kettingen om. Vaak zijn het lange kettingen of grove kettingen.



 Geschreven door: Marcella

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...