www.LaMoon.nl

Ook deze zondag zetten we graag weer een webshop in het zonnetje, namelijk de sieraden webshop LaMoon.nl!

De eigenaresse van de webshop is de 19 jarige Miriam de Wit, ze heeft al jaren een passie met sieraden en heeft daarom zo’n 5 jaar geleden haar webshop opgestart waar ze haar handgemaakte sieraden is gaan verkopen.


Bijzonder aan haar webshop is dat ze alleen gebruik maakt van de best mogelijke materialen, zoals Swarovski kristal en 925 sterling zilver. Deze materialen blijven mooi en zo blijven de sieraden ook langer draagbaar. Tevens gaan de ontwerpen van de sieraden met de trends mee, maar ze zijn absoluut niet seizoensgebonden.

Hieronder een paar prachtstukken uit haar collectie:


 Hammered oorbellen, € 23,70



From outer Space ring, € 35,00



Kesha Black Diamond ketting, € 25,00


Zelfs Olcay Gulsen heeft La Moon al ontdekt, tijdens de opening van haar Supertrash winkel in Amsterdam droeg ze een ring uit de collectie van La Moon.


Een leuke tip: het is mogelijk om een sieraden party te laten verzorgen door La Moon, tijdens deze sieraden party laat La Moon’s Miriam jou en je vriendinnen de gehele collectie zien bij jou thuis zonder enige verplichtingen. Een sieraden party is alleen mogelijk voor mensen in de omgeving van Dordrecht en duurt ongeveer 2 uur. 

Wat vinden jullie van www.LaMoon.nl

Geschreven door: Steffie

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...