Moederdag

Vandaag is het weer moederdag! Een dag dat wordt gevierd ter ere van het moederschap en houdt in dat je op deze je moeder eens mag verwennen. Hoe je dat nog gaat aanpakken? Kijk mee voor last minute inspiratie.



Bloemen
Op de een of  andere manier doen bloemen het altijd goed bij vrouwen en dus ook bij moeders. Kies voor een mooi boeket met de favoriete bloemen van je moeder. Je kunt een boeket laten samenstellen bij de bloemist (meestal is er op het station wel een te vinden) of je kunt ze kopen bij de supermarkt voor budget boeketten. 


 


High Tea 
Er is niks leuker dan een high tea boeken voor jou en je moeder als cadeau. Het leukst om op moederdag zelf te doen, of anders een tegoedbon voor een high tea zelf in elkaar knutselen om het later te doen.




Chocolade
Een doosje chocolade doet het eigenlijk ook altijd goed met moederdag, welke vrouw is er nu niet gek op chocolade... Een doosje Pralines kun je al vanaf 2 euro kopen in de supermarkt,  of je kunt ook voor een luxer doosje van de Chocolaterie gaan.



 
Picknick
Neem een grote mand en stop hier alle benodigdheden voor een picknick in mee, zoals verse sap, belegde broodjes, vers fruit enzovoorts. Neem je moeder mee naar het gras in de achtertuin of naar een parkje om daar gezellig op een plaid te snoepen van al dat lekkers uit de picknickmand.





Hoe laat jij je moeder weten dat het moederdag is vandaag?

Bron foto's

2 opmerkingen:

  1. Ik heb haar lievelingsgeurtje gekocht, een gezichtsscrub (ik weet dat ze die nog nodig had) en kweekplantjes (waar ze de laatste tijd druk mee is). :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb haar hele mooie bloemen gegeven ^_^ En ze was er gelukkig heel blij mee, ze houdt sowieso van bloemen dus dat was wel goed gekozen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...