Isabella Löwengrip

De 20- jarige Zweedse Isabella Löwengrip, kreeg in 2005 bekendheid met haar blog, genaamd ‘Blondinbella’. Isabella was destijds de eerste blogster van Zweden en was en is nog steeds erg populair.

 
Op het eerste gezicht lijkt Isabella der blog zoals die van vele, met onderwerpen zoals mode, uitgaan en beauty. Toch trekt deze blog nog wekelijks zo’n 250 000 bezoekers. 
 
Inmiddels is Isabella een echte bekendheid geworden in Zweden. Zo deed ze in 2009 in opdracht voor MTV, verslag vanuit New York bij de VMA’s en deed ze in 2008 mee met de Zweedse versie van ‘Dancing with the Stars’. 


Dat is niet alleen alles, want op 20 jarige leeftijd heeft Isabella al heel veel bereikt. Naast haar eigen blog, heeft ze al eerder een boek uitgebracht, genaamd ‘Egoboost’. Afgelopen december werd hiervan het tweede deel uitgebracht. Ook heeft ze haar eigen kledinglijn en zal ze dit jaar ook haar eigen tijdschrift uitgeven. Daarnaast geeft ze ook veel lezingen op universiteiten over haar onderneming. 


En dan heb ik het ook nog niet over Isabella der kledingstijl gehad: Deze is klassiek, chic, vrouwelijk maar toch ook weer casual.

Geschreven door: Marcella

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...