5 Piece French Wardrobe

Franse vrouwen staan bekend om hun goede en stijlvolle smaak. Gelukkig is hun manier niet langer geheim en kunnen ook wij Hollandse meiden in een handomdraai het Franse stijlgevoel creëren. Hoe? Met de 5 Piece French Wardrobe.  
De 5 Piece French Wardrobe is een methode die draait om het hebben van een perfecte basis. Heel kort gezegd werkt het als volgt: Als je een uitstekende basis hebt wat kleding betreft, kun je vervolgens elk seizoen 5 trenditems aanschaffen. Op die manier kan je meedoen aan trends, zonder bakken met geld eraan uit te geven en een seizoen later weer alles weg te moeten gooien. Klinkt goed, non?

Het is wel echt de bedoeling dat je investeert in goede basics. Dit is dus vooral waar je tijd en geld in gaat zitten, maar op de lange termijn levert het wel iets op. Om te beginnen kan je als eerst het beste een lijst voor jezelf maken met alle items die jouw basis zullen gaan vormen. Zo heb je precies op een rij wat je echt nodig hebt en kan je hiernaar op zoek. En natuurlijk kan je na verloop van tijd bepaalde items juist schrappen of weer toevoegen, gewoon wat je zelf wil. 

Daarnaast is dus het idee dat je vier keer per jaar 5 kledingstukken koopt die in zijn. Je kan zelf bepalen of hier schoenen, accessoires en lingerie onder vallen of niet of stiekem smokkelen en elk seizoen 6 à 7 stukken kopen. De methode van 5 Piece French Wardrobe is een manier om je op weg te helpen, maar zelf kan je er je eigen draai aan geven. Succes!


Geschreven door: Anne v.U.

3 opmerkingen:

  1. that blouse looks great!

    http://mypointmystyle.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is wel een goed idee, alleen koop je denk ik redelijk snel meer items die in de mode zijn, want winkels als de H&M hebben vaak collecties met heel veel trends erin.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...