Demi Lavato: Cocaïne gebruik?

Jullie hebben vast wel gehoord dat Disney ster Demi Lavato sinds een aantal weken is opgenomen in een ontwenningskliniek. Ze ondergaat op dit moment een therapie voor zowel haar psychische als fysieke problemen. Andere beweren dat Demi leid aan een eetstoornis en had ze al meerdere keren aan zelfverwondingen gedaan. Niemand heeft deze laatste geruchten bevestigd, maar wel gaf ook haar ouders toe dat Demi altijd al last heeft gehad van een laag zelfbeeld.






Ze was vanaf kinds af aan al veel met haar gewicht bezig. Zo vertelde ze in het september nummer van het magazine PEOPLE dat ze een tattoo op haar rib heeft laten zetten met de tekst  ‘You make me beautiful’. Deze zin is afkomstig van een songtekst en dit gaf Demi zoveel destijds veel kracht. Ook had ze grote plannen om een stichting op te richten voor jonge meiden, die ook vaak last hebben van problemen met hun gewicht. Demi was vroeger ook veel gepest en wil graag bewijzen aan jongeren dat ook zij hieruit een sterker persoon is geworden. Maar iedereen kan zich wel voorstellen dat als je continu in de schijnwerpers staat, je nog meer druk gaat voelen om er telkens weer op je best eruit te zien.

Daarnaast had Demi destijds ook veel moeite met de scheiding van haar ouders. Demi en haar zus zijn door haar moeder alleen opgevoed. 

Tot mijn verbazing zag ik vorige week op de site van de Telegraaf een bericht staan dat Demi ‘kiplekker’ in een zwarte bikini op het strand was gespot, terwijl ze dus eigenlijk zou zijn opgenomen. Nu las ik Perezhilton.com dat er een video is vrijgekomen waar te zien is dat Demi cocaïne zit te snuiven. Dachten eerst vele dat het weer de zoveelste gerucht was rondom Demi, nu is er duidelijk bewijs naar voren gekomen. Vele fans zijn teleurgesteld en vele hopen dat Demi niet veranderd in Lindsay Lohan, die ook op een jonge leeftijd al aan de drugs zat. 

Maar natuurlijk is altijd erg als zo’n jonge meid als Demi (ze is nog maar achttien), moet worden opgenomen. Ik hoop dat Demi weer snel opknapt!

Geschreven door: Marcella

2 opmerkingen:

  1. Ach wat spijtig , maar hopelijk komt er ze er terug bovenop!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat had ik echt niet achter haar gezocht. Hopen dat ze zich snel weer beter voelt.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...