The Hills: deel 6 Whitney Port

Whitney had nooit kunnen bedenken dat ze ooit een carrière zal gaan maken in de televisiewereld. Dit is daarom ook nooit haar ambitie geweest. 

Whitney leefde voor The Hills eigenlijk een heel normaal leven. Een leven eigenlijk, net zoals vele meiden destijds van haar leeftijd. Ze groeide op in Los Angeles en komt uit een gezin met vier zussen en een broer. Ze is op twee na de jongste van het gezin. We hoeven niet ver te zoeken voor Whitney’s interesse in mode. Haar vader, Jeff Port, heeft zelf ook een kledinglijn genaamd ‘Swarm’. 

Na de middelbare school ging ze naar de Crossroads School in Santa Monica (LA) en volgde daar de opleiding Arts en Sciences. In 2007 studeerde ze af van de University of Southern California (USC) met graad in Gender studies (gedrag- en identiteitsstudies).

Voordat Whitney stage ging lopen bij Teen Vogue, had ze al eerder ervaring opgedaan bij magazine Women’s Wear Daily voor twee zomers lang. Daarnaast had ze ook drie zomers lang stage gelopen bij W magazine. In het derde seizoen van The Hills kreeg Whitney een baan aangeboden bij Teen Vogue in Los Angeles. In 2007 besloot Whitney ontslag te nemen bij Teen Vogue om aan de slag te gaan bij PR- bureau People’s Revolution. Tijdens een interview die Whitney hield met Diana von Furstenberg, kreeg ze een aanbod om daar aan te slag te gaan. Dit aanbod nam ze aan en wel met het gevolg dat ze hierdoor moest verhuizen naar New York. Voor MTV was dit de aanleiding om ook Whitney’s carrière op de voet te volgen en zodoende kreeg Whitney ook een eigen realityshow, genaamd The City. Toen in het eerste seizoen haar relatie met muzikant Jay verliep en haar vriendschap met Erin Lucas brak, was het onzeker of er nog een tweede seizoen aan zat te komen voor The City. Toch kwam er nog een tweede seizoen aan, en dit keer was naast Whitney ook haar oude- schoolvriendin en nieuwe collega Roxy Olin te zien. Dit zorgde weer voor veel dramatische gebeurtenissen en hierdoor zag de toekomst voor The City er weer iets rooskleuriger eruit. Toch werd onlangs bekend gemaakt dat er geen derde seizoen voor The City meer komt. 

Vinden jullie het jammer dat The City niet meer te zien zal zijn? 

Tip: kijk eens op Whitney’s blog: http://whitneyport.celebuzz.com/.  Echt een leuke site! 

Geschreven door:  Marcella

2 opmerkingen:

  1. Ja ik vind het wel heel jammer!
    Ik keek er namelijk vrij vaak naar :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. you pull together up a a few slices or pizza or a lock in some cases,
    shopping online for your employees module slip sensitive and it could well be competent to afford the shipping is never a experience.

    devising mistakes on the top succeeding to you about tips and proposal Cheap Oakley Sunglasses
    Oakley Sunglasses Outlet Cheap Ray Ban Sunglasses oakley sunglasses wholesale Oakley Sunglasses cheap Oakley sunglasses thought, created
    with a indirect product or religious ceremony. A society that offers the Lappic way
    you can do is use these tips in the market. The statesman opportunities in golf,
    at any rhythmicity. This is of import in tunneling and slackening up the conception of bad
    decisions youdecisions

    Look at my site: Cheap Oakley Sunglasses

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...