Outfits celebs #1

Elke week kun je de outfits van celebs beoordelen! Bekijk hier welke celeb het stijlgevoel of de goede stylist te pakken heeft, en welke celeb de plank compleet mis slaat… Deze keer is het thema: Red & Leather.

Hier zien we Khloé Kardashian in een zwarte outfit; een leren legging en giletje met daaronder killer heels. Ze kan de legging er goed hebben vind ik. Zelf had ik er voor gekozen om een wit shirtje onder het gilet te dragen, dat doorbreekt het zwarte meer.  Ik vind het totaalbeeld een klein beetje trashy overkomen,  het kan allemaal net. Terwijl Khloé er meestal wat stijlvoller uitziet…
Niet slecht, maar het kan beter!


The Hills-ster Kristin Cavallari verschijnt op een presentatie in een zwart jurkje met shoulderpads. Daaronder draagt ze pittige rode peep-toes met een strikje. Een simpele outfit, die Kristin goed kan hebben met haar figuur en haar slanke en gebruinde benen. Een leuk detail is haar mooie paardenstaart, wat heeft ze lang haar! (extensions of puur natuur?) Ook haar lipstick matcht goed bij haar hakken. Simple but classy, een goed geslaagde outfit vind ik!


Cheryl Cole draagt een rode leren skinny broek, die op dit moment helemaal hot is. Ze combineert hem met een simpel gestreept shirtje en een marine blauwe trenchcoat. De zolen van haar jaloersmakende  Louboutins passen er goed bij. Ook een leuk detail is de haarband met de grote strik. Ik vind dit ook weer een leuke outfit!


Christina Aguilera maakt hier een misser met de hoofdletter M terwijl ze een restaurant uitkomt. Aj! Ze is duidelijk vergeten een rokje over haar legging aan trekken… Of ze had op z’n minst een langere top aan kunnen doen. Jammer, want verder oogt de outfit casual, maar wel leuk, met de tijgerprint flatjes en het leren jasje.

Geschreven door: Charley


2 opmerkingen:

  1. Ik vind de make-up van Khloé Kardashian eerlijk gezegd ook not-done. Een veel te lichte concealer onder haar ogen...

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...