Beauty tip van de week: Weg met dat bleke winterhuidje!

Nu we zo halverwege de winter zitten en we de zon al een tijdje niet meer hebben gezien, is ons huidje op zijn bleekst. Echt aantrekkelijk en mooi is dat bleke huidje niet vind ik. Daarom geef ik jullie drie tips om je gezicht een gezonde uitstraling te geven.


  • Gebruik een beetje bronzing powder op je neus, jukbeenderen en op de zijkanten van je voorhoofd. Nu zul je denken dat je er dan belachelijk uit gaat zien, maar zoals het beauty gezegde luidt "less is more".  
  • Mijn tweede tip is om af en toe een zelfbruinende dagcrème te gebruiken. Zeker niet elke dag, maar ongeveer een keer in de week zodat je net van dat bleke huidje af bent. Nivea heeft een fijne zelfbruinende dagcreme die snel intrekt en waar het geen probleem is om foundation overheen te dragen.
  • Ben je toch bang dat je gezicht er met bronzing powder of zelfbruinende dagcrème niet meer natuurlijk uitziet? Dan kun je altijd nog wat perzikkleurige blush op je jukbeenderen en wangen aanbrengen voor in ieder geval een fris kleurtje in je gezicht. Zo hoef je niet bang te zijn voor vragen als "ben je ziek, want je ziet zo bleek". 

Geschreven door: Steffie

3 opmerkingen:

  1. Ben in de winter echt ontzettend bleek, dus maak nu gebruik van eigenlijk alle tips die zijn genoemd, ze werken goed!
    Ben zelf erg tevreden over de zelfbruinende dagcreme van Etos (stuk goedkoper dan die van Nivea, maar werkt wel en blijft natuurlijk)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha, leuke tip! :)
    Ik verlang naar de zon van de zomer
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...