www.fashiolista.com

Een platform waar je al je begeerde items bij elkaar kan brengen. Voeg al jouw gewilde items toe en volg die van jouw vrienden. Kom erachter waar je de items kan kopen. Jouw online wishlist of online walk-in-closet. Het kan allemaal bij Fashiolista.



Dit online 'verlanglijstje van al jouw fashion items' is opgezet door twee Nederlandse mannen, die precies weten, wat wij vrouwen willen. Onder het motto "shop, share and show" kan je online items zelf toevoegen aan de site, bijvoorbeeld van de H&M, Zara, Asos, TopShop, Mango en Miss Selfridge. Alles is mogelijk, van goedkope nagellakjes tot dure Louis Vuitton tassen.

Als je op Fashiolista een item vindt, dat je graag zou willen kopen, kun je heel gemakkelijk vanuit de website terecht komen op de online shop, waar het product te koop is.


Momenteel ondervindt de website een aantal aanpassingen, die de website zeker zullen verbeteren. Ondanks dat het een website is van Nederlandse bodem,is dit niet terug te zien in de lay-out. De lay-out heeft een hele internationale uitstraling.


Momenteel houdt Fashiolista een grote winactie, namelijk een reis voor 2 personen naar de New York Fashion Week. Niet alleen kun je aanwezig zijn bij alle grote shows en verslag doen voor Fashiolista, je ontvangt ook nog eens $250 shopping money en een beauty pakket van Beautylab t.w.v. $100. Tijdens de reis, overnacht je in een heerlijk hotel in Manhattan.

Was je al enthousiast over Fashiolista, dan kan je na het horen van deze geweldige winactie, al helemaal niet meer om Fashiolista heen. 


Schrijf je nu in op www.fashiolista.com, 'like'
  de winactie, doormiddel van het bekende Fashiolista hartje. En volg Fashiolista via Facebook of twitter de winactie.

Geschreven door: Mar
 


2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...