H&M Conscious Collection

Zoals ik jullie al vertelde, is de H&M erg goed bezig, met het ontwerpen van collecties, die duurzaam zijn en goed voor het milieu. Vanaf 14 april introduceert de H&M een Conscious Collection, dit is een doorlopende collectie, die gemaakt is van biologisch katoen, tencel en gerecycled polyester. De collectie is beschikbaar voor zowel; dames, heren en kinderen.

 “Het draait niet langer uitsluitend om biologisch katoen. Tegenwoordig zijn er enorm veel mogelijkheden om een compleet fashion statement te creëren met duurzame materialen. Door regelmatig een ‘Conscious Collection’ te ontwerpen, kunnen we op verschillende manieren laten zien hoe duurzame materialen toegepast kunnen worden,” aldus Ann-Sofie Johansson, hoofd designafdeling bij H&M. 

In de eerste collectie speelt wit de hoofdrol. Volgens Johansson is die kleur een van de grootste trends van dit voorjaar. Voor de dames zijn er onder meer romantische bloesjes, tunieken en tops, volantjurken en lange draperiejurken. Verder is er een witte blazer en een bandplooibroek. De herenkleding bevat onder meer een wit tweeknoopscolbert, kraagloze overhemden, shirts en singlets. En broeken –een 5-pocketjeans en klassieke pantalons.


  

Geschreven door: Mar
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...