Lauren Conrad


Als er een show is die heeft bewezen dat realityshows wel degelijk scoren, dan is het wel  MTV’s The Hills. De realityshow die het leven volgde van vier vriendinnen in het hartje van Los Angeles, Hollywood, bleek een groot succes te zijn. Vorig jaar werd bekend gemaakt dat er een einde aan de serie kwam. Zo was in april al de laatste aflevering in Amerika te zien. Hierna is het behoorlijk rustig geworden rond de cast van The Hills. Waar zijn ze op dit moment ? En is er nog leven na The Hills? Elke week zullen we een castlid onder de loep nemen en kijken we terug op hun carrière. Deze week: Lauren Conrad!

Uiteraard beginnen we bij degene waarbij het uiteindelijk allemaal mee is begonnen: Lauren Conrad. Lauren groeide op in Laguna Beach, Californie. Al op jonge leeftijd was Lauren al veel met mode bezig en was ze ervan overtuigd dat ze later graag ontwerpster wilde worden. Tijdens haar middelbare school periode, werd Lauren en haar vrienden benaderd door MTV om een documentaire te maken over hun dagelijkse leven. Dit gebeurde en zodoende was de eerste aflevering van Laguna Beach: The Real Orange Country te zien in 2004. Niemand had ooit kunnen bedenken dat deze ‘documentaire’  zo’n groot succes zou worden.
Na de middelbare besloot Lauren te gaan studeren in San Francisco. Maar na een jaar kwam ze erachter dat San Francisco toch niet helemaal haar ding was. Ze besloot om Fashion Design te gaan studeren op The Fashion Institute of Design & Merchandising in Los Angeles. Destijds werd ze weer benaderd door MTV voor een eigen realityshow, gebaseerd op haar leven in L.A.  Zo ontstond The Hills. De show die voornamelijk eerst om Lauren’s carrière zou gaan, werd later steeds smeuïger. Zo zien we Lauren uitgaan,  shoppen, sporten en daten. De show werd net zoals Laguna Beach een enorme succes. Ook de ruzie tussen Lauren en Heidi was waarschijnlijk een van de memorabele scènes uit The Hills.
Na drie jaar lang The Hills te hebben gedaan, besluit Lauren hier een punt erachter te zetten. ze wilt meer privacy in der leven krijgen. Toen bekend werd gemaakt dat Kristin Cavalleri de show zou gaan overnemen, was het voor vele fans de reden om niet maar naar The Hills te gaan kijken. Voor hun gevoel hadden ze destijds al afscheid van de show genomen, toen Lauren The Hills verliet.

Na The Hills laste Lauren even een pauze in. Maar dit was van korte duur, want na The Hills heeft Lauren weinig stil gezeten. Ze heeft een eigen kledinglijn opgezet en mocht ook voor warenhuis Kohl’s een eigen collectie ontwerpen.
Naast een carrière als modeontwerpster, werd Lauren benaderd of ze een boekenreeks wilde gaan schrijven. Lauren hield altijd al van lezen, maar nog nooit had ze een baan als auteur geambieerd. Maar Lauren staat altijd open voor nieuwe dingen en deze kans pakte ze daarom ook met volle handen aan. Het boek gaat over Jane en vriendin Scarlett, die samen worden benaderd om mee te gaan spelen in een realityshow. Hoewel het boek fictie is, heeft Lauren’s eigen ervaring uiteraard voor inspiratie gezorgd. Het eerste deel ‘L.A. Candy’ werd een bestseller en het vervolg ‘Sweet Little Lies’ werd ook weer een groot succes. Het derde en laatste deel, Sugar and Spice, is deze maand uitgekomen. Daarnaast heeft Lauren ook een stijlboek geschreven, waarin allerlei tips staan over kleding, kapsels en make – up.
Lauren leek voorgoed van het beeldscherm te zijn verdwenen, maar niets bleek waar te zijn. Onlangs maakte Lauren bekend dat ze weer een eigen realityshow krijgt op MTV! De show zal voornamelijk gaan over Lauren’s carrière.

Voorlopig is nog niet bekend gemaakt wanneer opnames van de serie zullen gaan beginnen.
Hoe verder Lauren’s carrière zal gaan verlopen? ‘the rest is still unwritten ….‘

Geschreven door: Marcella

2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor je lieve comment!
    Ik moest lachen om je blognaam, erg leuk!

    With love, Samm
    @ www.afterstylecomesfashion.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...